Klanten over Paardadvies

Lies de Jong-van Dijk (directeur advies & revalidatie regio Zuid bij Visio);

Het afgelopen jaar heb ik met 2 van mijn teams een paardencoaching gehad bij Tessa Deen. Beide keren waren we onder de indruk! Wat een inzichten we als team maar ook als individu mochten opdoen.
Het heeft ons concrete stappen laten zetten in wat op dat moment nodig was. Inzicht in onze krachten, mogelijkheden maar ook zaken die we stiekem aan het verwaarlozen waren. Het heeft mij persoonlijk een spiegel voorgehouden die hard nodig was. Hoe mooi dat deze paarden onder begeleiding van Tessa het onbewuste in je naar boven halen.
Zelfs het meest kritische teamlid was onder de indruk: dit zijn te veel toevalligheden! 
Kortom: een aanrader voor teams die in beweging zijn en willen blijven.
Een 1 op 1 sessie is ook zeker aan te raden....
Dank Tessa voor dit mooie geschenk!!

 Erg leuke ervaring om dieper tot jezelf kunnen komen! Tessa vertaalt de signalen die het paard geeft in een vrije en open manier waarop je het op je eigen manier kan interpreteren. Het is erg mooi om de connectie tussen paard en mens te zien ontstaan. Bedankt voor de leuke middag.

Ik vond het een hele bijzonders ervaring en ik heb me erg op mijn gemak gevoeld bij jou en de paarden Tessa!

 Ik heb een hele intensieve middag beleefd. In het begin wist ik echt niet wat ik kon verwachten, maar ga zelf in de ring staan en ervaar het! Het is bijzonder, en de paarden zijn heel goed in jou spiegelen, ook al denk je: nee dat voel ik helemaal niet! Ik wil dit echt aan iedereen aanraden.

Een coachgesprek blijft spannend, maar is zo waardevol om inzicht te krijgen in mezelf. Daardoor ga ik steeds gelukkiger leven. De kracht aan coaching met paarden vind ik dat ik direct feedback krijg op mijn lichaamshouding en gevoel. Veel sneller dan bij andere vormen van coaching.

Tessa neemt voldoende tijd voor je, is een fijne gesprekspartner en geeft hierbij ook de ruimte en het vertrouwen voor eventuele emoties die tijdens de sessie vrijkomen. De sessie heeft mij veel informatie over mijzelf opgeleverd waar ik mee aan de slag kan. Kortom, een absolute aanrader wanneer je met jezelf aan de slag wilt!

Een hele leerzame sessie gehad bij Tessa. Ze pakt de sessie zeer persoonlijk aan, op ieder moment kun je aangeven wat je wel of niet wilt (of aankunt). Voor mij ging er een hele nieuwe (persoonlijke) wereld open door deze sessie...

Wat ik goed vond aan de coachsessie is dat ik direct een klik had met het paard toen ik in de kring stond. Ik wist niet wat te verwachten maar het was geweldig hoe het paard op mij reageerde; de coach hier goed op in ging met vragen betreffende het thema. Het was een ontspannende sfeer; niks moest en alles mocht. Ook de openheid van de coach werkte stimulerend; de interpretatie door de coach van het gedrag van het paard professioneel; het doorvragen naar 'minder' leuke aspecten werd respectvol mee omgegaan. Ik kan zo niet iets minder goeds benoemen.

Ik vind paardadvies iets voor iedereen, jong en oud. Het is leuk en leerzaam iets over jezelf, de ander en situaties te leren via de paarden. Het geeft inzicht in je eigen rol en hoe je in een situatie staat en door de coaching via vragen / paard via gedrag hoe je er mee om kunt gaan. Het is iets waarvan ik blij ben dit gedaan te hebben.

Leuk om te zien welke signalen het paard bemerkt terwijl jezelf niet door hebt dat jij deze uitzendt. Is echte spiegel.

Vriendelijke ontvangst. Goede uitleg en was ook heel goed in het herkennen van bepaalde gedragingen. Wist dit goed te vertalen naar menselijk gedrag en kon hiermee goed aan mijn dochter de achterliggende boodschap doorgeven.

Een bijzondere sessie waarbij mijn innerlijke (twee)strijd werd gesymboliseerd door drie paarden die blijkbaar mij alledrie te bevestigen hadden dat ik op de goede weg ben met af en toe een diepe zucht op moeilijke momenten.

Het is erg bijzonder om te zien dat als je tijdens de sessie zelf iets vertelt of van onderwerp wisselt het paard hierop reageert. Een paar stappen terug doet, wissels van positie, geluiden maakt. De aangegeven punten waren duidelijk herkenbaar. Ik ga ermee aan de slag en kom dan graag nog eens terug om te kijken hoe het paard dan reageert. Dankjewel voor de prettige sessie.

Ik had geen idee wat ik moest verwachten en wat ik moest doen. Maar het paard maakte me dat al snel duidelijk . Momenteel zit ik behoorlijk in de knoop maar met hulp van Tessa en Elding werd mijn levenspad toch behoorlijk snel duidelijk .

Zeer goede coach. Lief paard die mij direct liet zien waar mijn verbeterpunten lagen toevallig dezelfde punten als bij mijn psychologe, Ik was zeer verrast dat een paard dit kon laten zien. Bedankt Orvi.

Het paard leek me beter te begrijpen dan ik zelf deed op dat moment. Ik zat met een paar vragen in de knoop en door aanmoedigingen van de coach, de reacties van het paard en de vertaling ervan door de coach, werden de antwoorden opeens duidelijk. Heeft me goed op weg geholpen.

Ik heb de coachsessie als leuk en erg leerzaam ervaren, of je nu wel of niet iets hebt met paarden. Een echte aanrader!