De paarden en locatie

De kudde

Greifi

Greifi

Greifi is een ruin van 24 jaar. Greifi is enorm gevoelig, waardoor hij de verbinding pas aan gaat als er 100% vertrouwen is. Daarnaast is Greifi heel zachtaardig wat hem een heel fijn coachpaard maakt.

Örvi

Örvi

Örvi is een 10 jarige ruin. Örvi is de grappenmaker van de kudde. Hij staat graag vooraan tijdens de coaching en brengt je met humor en een knuffel weer in verbinding met jezelf.

Elding

Elding

Elding is met haar bijna 30 jaar de oudste van de kudde! Elding is een wijze merrie. Door haar levenservaring voelt ze precies aan wat jij nodig hebt en geeft ze dit subtiel maar indien nodig ook duidelijk aan.

 

De coachsessies en trainingen vinden plaats op een prachtige plek midden in de natuur in Nuenen (bij Eindhoven). De rust, ruimte en natuur om je heen zorgen voor een ontspannen sfeer en versterken de sessie en training.

 Dierenwelzijn is erg belangrijk voor Paardadvies. Daarom worden de paarden op een zo natuurlijk mogelijke wijze gehouden, hierdoor zitten ze lekker in hun vel en kunnen ze optimaal coachen.  

 

Wil je een coachsessie elders in het land? In onder andere de omgeving Blaricum/Laren heb ik ook mogelijkheden om coachsessies te geven. Maar ook op andere plekken in het land of op je eigen locatie zijn coachsessies mogelijk, neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.